Breaking News
Loading...
Monday, September 16, 2013

Info Post

ငါးပိကို ဓာတ္ဆားပက္ထားမထား ကိုသိခ်င္ရင္
အဲဒီ ငါးပိကို ေသခ်ာၾကည့္ရွဳေလ့လာပါ။
အရည္ေတြ အရမ္းထြက္ေနမယ္ဆိုရင္ မသကၤာစရာေကာင္းေနၿပီ။

ငါးပိအထဲက ငါးရဲ႕ေက်ာရိုးဟာ ရိုးရိုးပံုမွန္ဆိုရင္
လက္နဲ႔ ဖ်စ္တာနဲ႔ ေၾကမသြားဘူး ကြဲမသြားဘူး မာတယ္ ... တဲ့။
ဒါေပမဲ့ ဓာတ္ဆားပက္ထားရင္ အဲ့ဒီအာနိသင္ေၾကာင့္
အရိုးေတြပါ ေဆြးကုန္လို႔လက္နဲ႔ ဖ်စ္ၾကည့္ရင္ ေၾကကုန္တယ္ဆိုပဲ။

[ဧရာ၀တီသား ကိုဟန္မိုး၏ Comment အား အေျခခံေရးသားပါသည္။]

credit:inle media