ငါးပိကို ဓာတ္ဆားပက္ထားမထား ကိုသိခ်င္ရင္
အဲဒီ ငါးပိကို ေသခ်ာၾကည့္ရွဳေလ့လာပါ။
အရည္ေတြ အရမ္းထြက္ေနမယ္ဆိုရင္ မသကၤာစရာေကာင္းေနၿပီ။
ငါးပိအထဲက ငါးရဲ႕ေက်ာရိုးဟာ ရိုးရိုးပံုမွန္ဆိုရင္
လက္နဲ႔ ဖ်စ္တာနဲ႔ ေၾကမသြားဘူး ကြဲမသြားဘူး မာတယ္ ... တဲ့။
ဒါေပမဲ့ ဓာတ္ဆားပက္ထားရင္ အဲ့ဒီအာနိသင္ေၾကာင့္
အရိုးေတြပါ ေဆြးကုန္လို႔လက္နဲ႔ ဖ်စ္ၾကည့္ရင္ ေၾကကုန္တယ္ဆိုပဲ။
[ဧရာ၀တီသား ကိုဟန္မိုး၏ Comment အား အေျခခံေရးသားပါသည္။]
credit:inle media