ကင္ဆာျဖစ္ေစသည္ ဆဲလ္မ်ားကို တိုက္ဖ်က္သည့္ အသီးအႏွံမ်ား Info Post nyoungoothar 11:49 AM No Comment ၁။ ခရမ္းသီး၂။ ၾကက္ဟင္းခါးသီး၃။ ကန္စြန္းဥ၄။ ဖရံုသီး၅။ မုန္လာဥ၆။ ကီဝီသီး၇။ ပင္လယ္ေရေမွာ္၈။ ဂ်ံဳအထပ္ေဖာ္ျပပါ အသီးအႏွံ ၈ မ်ိဳးကို ပံုမွန္စားသံုးျခင္းျဖင့္ ကင္ဆာမျဖစ္ေစဖို႔ တားျမစ္ ေပးပါတယ္။Credit - Aung Kham (ရိုးရာေလး) Share: Facebook Twitter Google+ StumbleUpon Digg Delicious LinkedIn Reddit Technorati