Breaking News
Loading...
Saturday, October 12, 2013

Info Post


မာလကာရြက္ဟာ စားသံုးၿပီး ရွစ္ပတ္အတြင္း ကုိလက္စထေရာအဆင့္နဲ႔ ထ႐ုိင္ဂလစ္ စ႐ုိက္အဆင့္ကို က်ဆင္းေစတယ္လုိ႔ အာဟာရနဲ႔ ဇီဝ႐ုပ္
ျဖစ္ပ်က္မႈဆုိင္ရာ ဂ်ာနယ္မွာ ေဖာ္ျပထားပါတယ္။ ဒီအက်ဳိးေက်းဇူးကို မာလကာသီးမွ မရရွိႏုိင္ဘူးလုိ႔ ဆိုပါတယ္။

မာလကာရြက္ဟာ အသည္းအတြင္း အဆီစုေဆာင္းမႈကို ကာကြယ္ႏုိင္တဲ့ အတြက္ ေလျဖတ္တာ၊ ေသြးတုိးတာ၊ metabolic လကၡဏာ စုျဖစ္တာနဲ႔ အသည္းအဆီဖံုးတာ မျဖစ္ေအာင္ တားျမစ္ ႏုိင္ပါတယ္။

ဒါ့အျပင္ မာလကာရြက္မွာ ပိုးမႊားေတြကို ေသေစႏုိင္တဲ့ ျဒပ္ေပါင္း ေတြ ပါဝင္တာမုိ႔ ဆာမုိနဲလား၊ အီကိုလုိင္နဲ႔ Staph အပါအဝင္ ဘက္တီးရီးယား အမ်ဳိးအစား အမ်ားအျပား ေပါက္ဖြားမႈကို တားျမစ္ႏုိင္တယ္လုိ႔ သိရပါတယ္။

ေဒါက္တာခင္မုိးမုိး
 Good Health